ÜBER UNSER UNTERNEHMEN

A cég székhelyétől Wien-Floridsdorf-ból, ahol több mint 130 szakképzett munkaerő foglalkozik a magas minőségű bevonatrendszerek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével, a Rembrandtin nem csak az osztrák piacra koncentrál, hanem európaszerte piacvezető szerepet tölt be több termékszegmensben.

Aki pihen, berozsdál!

Újdonságok a korrózióvédelem területén

Trendek a korrózióvédelemben:

  • kevesebb rétegszám (bzw.DTM)
  • High Solid anyagok (alacsony VOC tartalom)
  • Munkafolyamatonként nagy rétagvastagság lehetséges
  • Gyors száradás
  • Felhordás alacsonyabb hőmérsékleten is

Korrosionsschutzlacke

ISO 12944 szerinti korrózióálló bevonatok, alkid-, szilikon- és szilikát-, epoxid- valamint poliuretán rendszerek, kettős rendszerek, a villamos erőművek, alagutak és táguló elemek speciális bevonatai.

Industrie lacke

Célnak megfelelő termékek a fémipar (mezőgazdasági gépek, tehergépjárművek, építőipari szerkezetek, készülékgyártó berendezések) részére, bevonatrendszerek a vasúti járművekhez, tömítőanyagok, magas hőállóságú rendszerek a kályhaipar számára és tapadásgátló festékek a háztartási berendezésekhez (hőállóság 180 °C-tól 650°C-ig).
Termelés - ISO - Tanúsítás - Környezet

Zulassungen

A folyamatirányítási rendszerbe beépítették a minőséget, környezetvédelmet és a biztonságot, melyeket a vállalat vezetősége és az alkalmazottak egyaránt napi szinten megvalósítanak. A cég az ISO 9001, az ISO 1401, a Responsible Care valamint az EMAS szerint auditált és tanúsított.

Részletek

Áttekintő táblázatok

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.