Cégünkről

világszintű lakkcsoport
Miért válasszon minket?

Az Ön innovatív partnere a nemzetközi piacon

A cég székhelyétől Wien-Floridsdorf-ból, ahol több mint 130 szakképzett munkaerő foglalkozik a magas minőségű bevonatrendszerek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével, a Rembrandtin nem csak az osztrák piacra koncentrál, hanem európaszerte piacvezető szerepet tölt be több termékszegmensben. Ezenkívül vannak elégedett vevői az USA-ban, Indiában, Kínában, Brazíliában és Japánban is. A Rembrandtin jelenlétét és erősségét a nemzetközi piacokon hosszú évek óta képviseletei biztosítják, bizonyítják világszerte.

Összhangban a technológia és a környezetvédelem

A tudástól az értékesítésig, az ötlettől a megvalósításig, az innovációtól a sikerig, és ezek, a vállalkozást érintő következményei jelentik a napi kihívásainkat. A festékek és bevonatrendszerek fejlesztésével vevőinknek tartós, sokoldalú és mindig új probléma-megoldásokat kínálunk. Közös sikerünk alapja az évtizedes tapasztalatokon nyugvó egyéni tanácsadás.

Az elkövetkezendő generációk számára az egyik kötelességünknek tartjuk a célnak mindig a legjobban megfelelő, tartós, környezetbarát festékek és bevonatok kifejlesztését, gyártását.

Termelés – ISO – Tanúsítás – Környezet

A Rembrandtin festékek gyártásánál évtizedek óta nagy hangsúlyt fektetnek a hatékony környezetvédelemre. Ennek érdekében ebben a kémiai iparágban a Rembrandtin minden területen úttörő szerepet játszik, amit már számos kitüntetéssel elismertek. Az állandó fejlesztési folyamatokat kiterjesztik az optimális üzemi környezetvédelemre valamint a munka és berendezések biztonságára is.

A folyamatirányítási rendszerbe beépítették a minőséget, környezetvédelmet és a biztonságot, melyeket a vállalat vezetősége és az alkalmazottak egyaránt napi szinten megvalósítanak. A cég az ISO 9001, az ISO 1401, a Responsible Care valamint az EMAS szerint auditált és tanúsított.

Széleskörű  alkalmazás a fémiparban a mezőgazdasági gépek, építőgépek, speciális gépek és a sporteszközgyártás területén.

Innováció, gazdaságosság, modern technológia és csúcsminőség.

Rembrandtin az Ön innovatív partnere

  • az elektromos lemezek bevonatainak,
  • a korrózióvédelmi rendszerek,
  • az ipari festékek
  • az útburkolat festék rendszerek területén.

Számunkra nincs túl magas, a bevonatrendszerekkel kapcsolatos követelmény és nincs olyan partner, aki túl messze lenne. A Rembrandtin mindig a célnak megfelelő, tartós festékeket szállít.

Kutatás – Fejlesztés – Labor

A Rembrandtin rendelkezik az összes tudással a felületi előkészítés, a polimer- és gyantatechnológia, a festékelőállítás és felhasználás területén. Ezt a tudást alkalmazza a piacorientált fejlesztési eljárások során. A környezetvédelem és állandó haladás jelentik a kutatási és fejlesztési tevékenységeinek lényeges kulcselemeit. A fejlesztés súlypontját a környezetkímélő, oldószerszegény, vízzel higítható és UV fényre keményedő bevonatok képezik. Feladatunknak tekintjük termékeink és eljárásaink minőségének optimalizálását.

Ügyfeleinknek olyan megoldásokat kínálunk, amelyek a lehető leggazdaságosabb eredmények mellett egyben környezetkímélőek is.

Szolgáltatásaink, portfólió

IPARI FESTÉKEK

Célnak megfelelő termékek a fémipar (mezőgazdasági gépek, tehergépjárművek, építőipari szerkezetek, készülékgyártó berendezések) részére, bevonatrendszerek a vasúti járművekhez, tömítőanyagok, magas hőállóságú rendszerek a kályhaipar számára és tapadásgátló festékek a háztartási berendezésekhez (hőállóság 180 °C-tól 650°C-ig).

KORRÓZIÓVÉDELMI RENDSZEREK

ISO 12944 szerinti korrózióálló bevonatok, alkid-, szilikon- és szilikát-, epoxid- valamint poliuretán rendszerek, kettős rendszerek, a villamos erőművek, alagutak és táguló elemek speciális bevonatai.

TŰZVÉDELMI SZIGETELÉS

Speciális festékréteg, mely tűz esetén kémiai reakcióba lép és meghatározott ideig védi az acélszerkezet struktúráját. A szerkezet típusától és a használati céltól függően van megadva egy szükséges tűzállóság, amely időtartam alatt a bevonat alatti acélnak változatlannak kell maradnia. A megoldások kombinációjával elérhető egy aktív tűzvédelem pl. vizet spriccelő (sprinkler) berendezés és egy passzív tűzvédelem pl. szigetelő réteg kialakítása.

Fontos információk

Alkalmazottak száma

0

Termelés

0

tonna

Értékesítés

0

tonna

Értékesítés

0

millárd EUR